Leva i Slättåkrabygden

Vi är en liten bygd men det händer mycket aktiviteter under året. Aktiviteterna annonseras på Slättåkras sida på facebook Här är några exempel på aktiviteter som sker under året:

Slättåkra bygdeförening anordnar Äggajakt vid påsk, valborgsmässofirande, halloween och julmarknad. Varje månad är det också aktiviteter för daglediga.

Gymnastikföreningen Gnistan anordnar gymnastik för barn och vuxna

Slättåkra skytteförening har luftgevärsskytte för alla åldrar.

Oftast är det vår bygdegård Slättåkragården som är utgångspunkten för aktiviteterna.

Bokbussen
Bokbussens turlista
Kontakt: bokbussen@halmstad.se eller 070-276 73 99

Ung i Halland
Är du mellan 13-25 år med en grym idé som du vill förverkliga? Kolla då in Ung i Hallands hemsida: http://lluh.se/ung-i-halland/

Slättåkra bygdeförening och föreningen Slättåkragården i nära samarbete
Slättåkra Bygdeföreningen arbetar i nära samarbete med Föreningen Slättåkragården som driver bygdens bygdegård. Förutom en huvudstyrelse finns det 4 arbetsgrupper som arbetar med att utveckla bygden. Arbetsgrupperna är: Aktivitetsgruppen, Ledgruppen, Underhållsgruppen samt Kommunikationsgruppen. Är du en driftig person som vill vara med och påverka utvecklingen eller bidra praktiskt? Då ska du ta chansen att anmäla ditt intresse till valberedningen, telefonnummer 070-371 82 60 för Slättåkra bygdeförening. Styrelsen träffas en gång i månaden för att planera aktiviteter etc. Vi har en tydlig ansvarsfördelning, men hjälps alltid åt i vårt uppdrag. Är du nyinflyttad i Slättåkrabygden, är det om inte annat, ett ypperligt sätt att lära känna fler på orten. Majoriteten av nuvarande styrelsemedlemmar tackade ja just av denna anledning.

Varmt välkommen till oss!

Håll utkik på Facebookgruppen ”Slättåkra” eller på informationstavlan i byn för mer information.